انواع روش‌های طراحی سایت

 

امروزه کسب و کارهای متعددی در دنیای اینترنت مشغول به فعالیت می‌باشند. به طوری که سایت‌های زیادی با طرح‌ها و رنگ‌های گوناگون در فضای اینترنت ساخته می‌شوند و روز به روز هم تعدادشان افزایش پیدا می‌کند. یکی از موضوعاتی که ممکن است ذهن کاربران یا وبمستران را درگیر کند این است که یک سایت چگونه ساخته می‌شود.

 

طراحی سایت
طراحی سایت

وب‌سایت‌ها مجموعه‌ای از صفحات مرتبط باهم هستند که شامل انواع متن‌ها، تصاویر‌، صوت و البته، یک صفحه‌‌ی اصلی می‌شوند. به طور کلی یک سایت به دو روش فراگیر و مهم ساخته می‌شود. که ما در اینجا به آن دو روش خواهیم پرداخت:

 

1- سایت‌های داینامیک (پویا)

2- سایت‌های استاتیک (ثابت)

3- سایت‌های فلش

4- سایت‌های پورتال

 

1-سایت‌های داینامیک (پویا)

 

از محبوب‌ترین سایت‌هایی که در حال حاضر می‌توان نام برد سایت‌های داینامیک یا پویا هستند. اینگونه سایت‌ها در مخزن‌های CMS (سیستم مدیریت محتوا) مانند وردپرس، جوملا، دروپال و… ساخته می‌شوند. علت داینامیک بودن اینگونه سایت‌ها دارا بودن صفحه مدیریت ‌وب‌سایت است که ادمین می‌تواند از طریق این صفحه (پیشخوان) تغییرات مورد نظر را اعمال کند.

گرافیک زیبا و سرعت بالای بارگزاری عناصر در طراحی سایت از مشخصه‌های مهم این نوع سایت است. که باعث می‌شود موتورهای جستجو مثل گوگل راحت‌تر و سریع‌تر به بررسی محتوای آن بپردازند.

 

1-1-موارد تکمیلی سایت‌های داینامیک:

 

–   دسترسی به هر قسمت از سایت به راحتی امکان‌پذیر است.

– در تعداد صفحات اینگونه سایت‌ها محدودیت وجود ندارد.

– امکان داپلیکیت کردن سایت با افزونه داپلیکیتور Duplicator به راحتی انجام می شود .

– همزمان چند ادمین می‌توانند به صفحه مدیریت وب دسترسی داشته باشند و تغییرات را اعمال کنند.

طراحی اینگونه سایت‌ها کمی دشوار است و به تخصص بالا برای کار با المنتور و فتوشاپ نیاز دارد که مجموعه sitosite.com این تخصص را دارا بوده و به بهترین شکل به طراحی انواع سایت می‌پردازند.

حالت رسپانسیو یا نمایش درست محتوا در گوشی موبایل یا تبلت رعایت شده و به خوبی عمل می‌کند.

2-سایت‌های استاتیک (ثابت)

 

سایت‌های استاتیک به نوعی روش ایجاد سایت گفته می‌شود که اکثراً با کدنویسی HTML نوشته شده اند. این روش یکی از روش‌های قدیمی محسوب می‌شود که در حال حاضر چندان در بین کاربران پسندیده نیست و مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

معمولاً شرکت‌ها یا افرادی از این سایت‌ها استفاده می‌کنند که خیلی به تغییر محتوا و عناصر داخل سایت نیاز ندارند.  اما در صورتی که نیاز به تغییر محتوای سایت وجود داشته باشد دارا بودن دانش برنامه‌نویسی توسط کاربران لازم و ضروری می‌باشد.

 

2-1-موارد تکمیلی سایت‌های استاتیک:

 

– تعداد صفحات محدود می‌باشد.

– هیچگونه کد نویسی در سمت سرور در این مدل سایت‌ها وجود ندارد.

– موتورهای جستجو صفحات این سایت‌ها را خیلی راحت‌تر بررسی می‌کنند.

– هزینه تغییرات آن بسیار بالا می‌باشد چون اکثر کدها باید از اول نوشته شوند.

– امنیت در این سایت‌ها بسیار بالا می‌باشد.

 

webcods

3-سایت‌های فلش

 

اینگونه سایت‌ها از نوع سایت‌های ایستا و نیمه پویا می‌باشند که بر اساس نرم افزارهای مشخصی ساخته می‌شوند مثل Action Script و  XML. از مشخصه‌های این گونه طراحی سایت‌ این است که به صورت ایستا و با کد نویسی ایجاد شده و به راحتی قابل تغییر نمی‌باشند و صرفا مدیر یا طراح سایت می‌تواند تغییرات لازم را برای آن اعمال کند.

اما آنچه که باعث شده است این نوع سایت مورد اقبال عموم قرار نگیرد این است که به علت سرعت پایین در بارگزاری عناصر و نوع کدنویسی، معمولا موتورهای جستجو برای خوانده و بررسی اینگونه سایت‌ها با مشکل روبرو می‌شوند.

 

3-1-موارد تکمیلی سایت‌های فلش:

 

–  گرافیک زیبا و انیمیشن‌های جذاب از مشخصه این سایت‌ها می‌باشد.

– زمانی که صرف طراحی این نوع از سایت‌ها می‌شود بسیار بالا می‌باشد.

– با توجه به اینکه عناصر حجم بسیار زیادی می‌گیرند، سرعت بارگزاری عناصر در این سایت‌ها بسیار پایین است.

– در حالت داینامیک (نیمه داینامیک) امکان تغییرات گسترده وجود ندارد.

 

این مقاله را از دست ندهید  5 نکته اساسی در مورد متاورس metaverse

 

4-سایت‌های پورتال

 

همانگونه که از اسمش پیداست سایت‌های پورتال همان پورتال‌های خبری هستند. درواقع پورتال‌ها سایت‌های جامعی هستند که چندین هدف را در یک سایت دنبال می‌کنند. اینگونه سایت‌ها داینامیک یا پویا بوده اما از نظر ظاهری و گرافیک ضعیف‌تر از سایت‌های داینامیک هستند و علت آن هم این است که میزان فضای مورد نیاز برای یک سایت پرتال چندین برابر یک سایت داینامیک است.

 

4-1-موارد تکمیلی سایت‌های پورتال:

 

–  معمولا پرتالها توسط سازمان‌ها، شرکت‌ها و گروه‌ها خریداری می‌شوند.

– به دلیل نیاز به بروز رسانی بخش‌های مختلف اداره آن‌ها توسط یک فرد بسیار مشکل است.

5-نتیجه گیری

 

وقتی می‌خواهیم سایتی را طراحی کنیم بیشتر به نوع سایت، هدف از ساخت سایت و درخواست مشتری توجه می‌کنیم. سایت سی‌تو سایت با بکارگیری روش‌های نوین طراحی سایت، و تسلط به فضای فتوشاپ و طراحی‌های گرافیکی نیاز شما را با توجه به کسب و کار و هدفی که از طراحی سایت دارید بررسی کرده و بهترین پیشنهادها را جهت ساخت و سئو سایت به شما ارائه می‌دهد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن